Voor alles wat hip is in Groningen

Waarom Groningen?

  • Divers aanbod van bijzondere winkels
  • Unieke (autoluwe) binnenstad
  • Vrijwel al het winkelaanbod op loopafstand
  • Bruisend (maar toch gemoedelijk) centrumDagje winkelen in Groningen? Op zoek naar bijzondere en unieke winkels, producten of diensten?

Deze website geeft een overzicht van de leukste winkels in Groningen, onderverdeeld in interieur, lifestyle, mixstores, kleding en food. Heb je een verbetering of aanvulling? Klik hier!

Mixstores

WAAR
Vismarkt 10

De producten van WAAR variëren van woonaccessoires en sieraden tot food en boeken. Het brede assortiment bestaat naast fair-trade producten ook uit biologische, ecologische en gerecyclede artikelen met bijzonder design.

Søstrene Grene
Grote Markt 43-44

Søstrene Grene, opgericht in 1973 in Denemarken. Maar nu verwelkomen de gezusters Grene, Anna & Clara, jou ook in hun winkel in Groningen. Laat je wekelijks verrassen door nieuwe artikelen!

Holtbar
Oude Kijk in 't Jatstraat 20

Concept store waar winkel en koffiebar perfect samen komen. Passie voor mooie, duurzame producten: kleding, beauty, boeken, (woon)accessoires en sieraden.

Walnut
Carolieweg 26

Walnut is een mixstore waarin kleding, kunst, interieur, boeken & tijdschriften, gadgets en een koffie to-go samenkomen. Met o.a. boeken, magazines, schoenen en sieraden.

Koko Toko
Oosterstraat 26

Bij KokoToko in de Oosterstraat heeft alles een eerlijk en duurzaam karakter. Maar dan wel in een jasje waar je blij van wordt! De medewerkers staan met veel positieve energie voor je klaar!

TOY TOY
Folkingestraat 11

TOY TOY is een winkel boordevol nostalgisch speelgoed en kleurige kitsch van over de hele wereld. Nostalgie is de leidraad, bij zowel de nieuwe als natuurlijk de echte oude spullen die TOY TOY verkoopt.

Lily & Rose
Folkingestraat 7

Lily & Rose is een cosmetica, servies en cadeauwinkel in de Folkingestraat. Met o.a. Emma Bridgewater, Bunzlau Ulster Weavers, Blond-Amsterdam, PIP Studio, Lief! en Bridgewater Candle.

Klinkhamer
Folkingestraat 50

Bij Klinkhamer kun je terecht voor antiek, curiosa, reclameblikken, schedels, ansichtkaarten, keramiek, LP’s, modern keramiek, speelgoed, verlichting, sieraden, klein zilver, glaswerk en nog veel meer.

Diezijner
Zwanestraat 29

Hier vind je prachtige ontwerpen op het gebied van dames- en kindermode, woon- en modeaccessoires, (retro-) speelgoed en hebbedingen. Niet trendgebonden, maar eigen en tijdloos.

top