Voor alles wat hip is in Groningen

Waarom Groningen?

  • Divers aanbod van bijzondere winkels
  • Unieke (autoluwe) binnenstad
  • Vrijwel al het winkelaanbod op loopafstand
  • Bruisend (maar toch gemoedelijk) centrumDagje winkelen in Groningen? Op zoek naar bijzondere en unieke winkels, producten of diensten?

Deze website geeft een overzicht van de leukste winkels in Groningen, onderverdeeld in interieur, lifestyle, mixstores, kleding en food. Heb je een verbetering of aanvulling? Klik hier!

Lifestyle

Boekhandel Riemer
Nieuwe Ebbingestrat 1

Boekhandel Riemer staat in de wijde omgeving bekend vanwege het assortiment, de gedegen vakkennis en de gezellig krakende vloer. Volgens vele de mooiste boekhandel van het Noorden.

Fietsje
A-Kerkhof 18

Fietsje is een speciaalzaak waar je terecht kunt voor allerlei soorten fietsen. Fietsje voorziet ook in een ruim assortiment aan bakfietsen, moderne stadsfietsen en luxe onderdelen en accessoires.

Moustache
A-straat 3

Moustache is een typische 'men only' barbershop. Mannen komen hier in de eerste plaats om zich vakkundig te laten knippen en/of zich te laten scheren. Kom tevens tot rust onder het genot van een goede espresso!

Skins
Oude Boteringestraat 12

Skins Cosmetics biedt een bijzonder assortiment internationale nichemerken op het gebied van huidverzorging, parfum en beauty. Ieder merk in het portfolio van Skins Cosmetics is gemaakt met passie.

Sir-Pete
Carolieweg 29

Bij Sir-Pete kun je terecht voor op maat gemaakte fietsen. Ook reparaties worden met veel passie en plezier uitgevoerd. Kortom, eindelijk een fietsenmaker waar je geen zeurpiet treft!

Pure Essentials
Zwanestraat 16

In hartje Groningen vindt u Pure Essentials; een unieke en gespecialiseerde winkel op het gebied van natuurlijke gezondheid en lichaamsverzorging. De winkel heeft zich in zijn zevenjarig bestaan ontwikkeld tot een specialist op dit gebied.

De Barbershop
Westersingel 9

Een compleet nieuwe opzet van de nieuwe generatie Herenkappers die zijn getraind om traditie van de speciale verzorgingsrituelen voor mannen te doen herleven. Hier kun je je traditioneel laten laten scheren of knippen.

Dingen 050
Vismarkt

Dingen 050 op de Vismarkt (voorheen Zwoele Zomermarkten) is een markt voor vintage, kunst, design, vinyl, antiek en boeken met kunstenaars in de galerietent en het Pepermint Café.

top