Voor alles wat hip is in Groningen

Waarom Groningen?

  • Divers aanbod van bijzondere winkels
  • Unieke (autoluwe) binnenstad
  • Vrijwel al het winkelaanbod op loopafstand
  • Bruisend (maar toch gemoedelijk) centrumDagje winkelen in Groningen? Op zoek naar bijzondere en unieke winkels, producten of diensten?

Deze website geeft een overzicht van de leukste winkels in Groningen, onderverdeeld in interieur, lifestyle, mixstores, kleding en food. Heb je een verbetering of aanvulling? Klik hier!

Kleding

De Schoenenfabriek
A-Kerkhof 17

De Schoenenfabriek verkoopt merken met een bijzonder verhaal, voor zowel dames als heren. Elk merk heeft een unieke herkomst, specialiteit, pasvorm of herkenbaar model. Nieuw in Groningen!

EBB18
Oude Ebbingestraat 50

EBB18 is een eigenzinnige jeanswinkel. Sinds 1979 is EBB18 uitgegroeid tot een soort jeansinstituut voor de denimliefhebber. Jeans zijn het uitgangspunt voor alles dat je hier ziet.

Cleding-Raad
Zwanestraat 9

De nieuwste hippe kledingwinkel in Groningen met onder andere merken als Fjällräven, K.O.I. Jeans, Edwin Jeans en Dstrezzed!

Suitable
Poelestraat 24-26

Een goede herenkleding winkel in de binnenstad van Groningen. Goed kwaliteit stoffen en mooi ontworpen kleding.

Stardust
Carolieweg 13

Stardust combineert vintage, remade vintage en nieuwe kleding met gadgets en accessoires voor jouw unieke stijl. Je vindt Stardust in de binnenstad van Groningen. Maandag gesloten.

Vic
Grote Markt 45

Vic is een kledingwinkel waar altijd gezocht wordt naar innovatieve, bijzondere labels. Je vindt er onder andere de merken Armani Collezioni, C.P. Company en Stone Island.

2theMax Sneakers
Herestraat 95

Bij 2theMax Sneakers vind je sneakers die je niet overal tegenkomt van merken als Jordan, Vans, New Balance, Converse en Asics. De eigenaar heeft een passie voor sneakers en belooft dat te laten zien!

Wijsneus
Vismarkt 26

Aan de Vismarkt vind je de hipste baby- en kinderwinkel van het noorden! Binnen- en buitenland is afgestruind voor unieke artikelen in alle prijsklassen.

Oddity
Oosterstraat 16

Je eigen stijl ontdekken, ontwikkelen en je daarbij goed voelen, daar gaat het om bij Oddity. Met o.a. trendsettende Engelse merken, duurzame kledingmerken en tweedehandskleding waarvan een gedeelte gerestyled is.

Recessie
Oude Kijk in't Jatstraat 54

Recessie is een kledingwinkel in Groningen die gespecialiseerd is in vintage kleding uit de jaren '60, '70 en '80. Al meer dan 10 jaar een begrip in Groningen!

Meer kleding? Kijk dan even op Hoodies Startpagina en de T-shirt Startpagina.
top